marți, 27 februarie 2018



Un jurnalist din Sibiu reactioneaza fata de botezarea echipei locale cu numele de Hermannstadt: "Voi sunteți doar niște slugi umile!" Infiintat in anul 2015, clubul AFC Hermannstadt a avut o ascensiune cu adevarat spectaculoasa, ba chiar inexplicabila tinand cont de cum au disparut din prim planul fotbalului sibian cluburi precum Inter Sibiu sau Voința Sibiu. 

Care sa fie explicatia ca un club de fotbal cu un nume "mai exotic" are un succes atat de rapid fata de vechile cluburi ale Sibiului cu nume romanesti? Gurile rele, chibitii fotbalului romanesc, zic ca in spatele succesului clubului AFC Hermannstadt stau de fapt persoane si institutii cu influenta care trag sforile din umbra, fix asa cum se faceau candva pe vremea raposatului pentru echipa de fotbal din Scornicești.

Un jurnalist din Sibiu reactioneaza fata de botezarea echipei locale cu numele de Hermannstadt: "Voi sunteți doar niște slugi umile!"

Sponsori de nici unde nu te astepti fac coada la poarta clubului, diverse personalitati locale si nu numai se opintesc pentru a sufla vant in panzele corabiei numite AFC Hermannstadt, pentru ca aceasta sa poata trece cu usurinta chiar si peste cele mai primejdioase si amenintatoare valuri.

Jurnalistul Marius-Albin Marinescu, cu toate ca este si el sibian, nu este deloc incantat cu denumirea de "Hermannstadt" a clubului local de fotbal si publica un material cu adevarat incendiar in legatura cu acest subiect:

Voi sunteți doar niște slugi umile!".


  La cateva zile dupa postarea primului articol, jurnalistul sibian a revenit cu un alt articol in care dezvolta pe larg subiectul:


  "În urmă cu două zile am postat pe pagina mea oficială de Facebook un comentariu despre numele german F. C. Hermnannstadt cu care a fost „blagoslovită” echipa de fotbal a Sibiului de către lacheii sibieni ai lui Klaus von Strudel. Interesul stârnit (33.541 de cititori, dintre care 319 au distribuit textul și fotografia cu autocarul inscripționat „Noi suntem Hermannstadt”), plus dezbaterile furtunoase pe marginea argumentelor prezentate de mine m-au determinat să dezvolt subiectul în articolul de mai jos. Vă invit să-l citiți și dacă vă place să-l distribuiți mai departe pentru a fi citit și de alții. Mulțumesc anticipat!"



 Sursa: Glasul.info


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii