luni, 13 martie 2017



Digi 24: Nu ascultati minciunile altora! Ale noastre sunt mult mai bune! De ceva vreme, postul de propaganda progresista Digi 24, se screme impreuna cu un grup de alti propagandisti din mass media si cativa IT-isti "sa lupte" impotriva  asa numitului fenomen de "fake news" (n.r. din engleza, stiri false).
Ironia este atat de uriasa in cazul Digi 24, incat numai si privind la imaginea de mai sus, o captura TV in care "se vede" cum inteleg cei de la acest post de televiziune sa lupte impotriva fenomenului "fake news" si a dezinformarii in general, si pricepe pana si cel mai sarac om cu duhul la ce hal de manipulare abjecta asista:
"Nu va mai uitati naibii la minciunile altora, ale noastre sunt cele mai bune, facem eforturi deosebite in acest sens! Nu va vine a crede? Priviti imaginea de mai sus, am fost in stare sa spunem ca in Romania erau in strada mai multi protestatari decat intreaga populatie pe care o are aceasta tara!"

Digi 24: Nu ascultati minciunile altora! Ale noastre sunt mult mai bune!

Ca tacamul sa fie complet si de asemenea imaginea asupra acestei "sfinte" lupte impotriva fenomenului stirilor false sa fie absolut penibila si de un ridicol greu de imaginat, cei de la Digi 24 l-au chemat pe Mircea Toma sa ne vorbeasca despre "conspiratiile" si "stirile false" cu privire la George Soros!
cei de la Digi 24 l-au chemat pe Mircea Toma sa ne vorbeasca despre "conspiratiile" si "stirile false" cu privire la George Soros!, Foto: captura TV Digi 24


Va puteti imagina vreun individ mai obiectiv decat Mircea Toma care sa ne vorbeasca despre stiri false, propaganda ideologica si dezinformare, dar mai ales despre "stirile total false" legate de tatucul plutocrato-bolsevic, George Soros?
PS: acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare
Sursa: Glasul.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii