joi, 23 iunie 2016


Pe 18 mai 2016 era prezentat la Bucuresti un produs inedit, WowFixit, cea mai utila solutie pentru protectia ecranelor dispozitivelor electronice. Majoritatea dintre noi au intampinat problema zgaraierii ecranului la telefoane, tablete, laptop-uri sau ale oricarui dispozitiv electronic prevazut cu ecran.

WowFixit este o solutie care se poate aplica pe ecranul telefonului, tabletei, al laptop-ului sau chiar a smartwatch-ului pentru a le proteja. Cum actioneaza: la scurt timp dupa aplicare, solutia se intareste si formeaza un strat protector asemanator sticlei, avand niste proprietati cu adevarat miraculoase; nu se formeaza bule la aplicare, este extrem de rezistenta la zgaraieturi, fiind in acelasi timp invizibila si cu proprietati anti-bacteriene.

Secretul calitatii exceptionale a acestui produs consta in silicatul de titan aflat in componenta gelului protector. Aplicarea gelului nu formeaza bule, asa cum se intampla adeseori in cazul foliilor de protectie clasice. Este un produs original, bazat pe nanotehnlogie, asigurand o protectie crescuta, duritatea materialului protector avand proprietati asemanatoare diamantelor (duritate foarte mare, de pana la 9H).

Nu dureaza decat 60 de secunde ca ecranul dispozitivului tau sa devina ultrarezistent la zgaraieturi si cu o claritate de cristal, scrie pe site-ul http://wowfixit.com.ro

Un astfel de produs ne-ar fi fost extrem de util in momentele cand ieseam cu prietenii la o bere si uitam ca am pus cheile in acelasi buzunar cu telefonul, "rezultatul" fiind descoperit de cele mai multe ori abia a doua zi. 





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii