joi, 23 iunie 2016


A venit din nou canicula peste noi si multi cautam disperati solutii diverse pentru a mai atenua din efectele extreme ale sezonului cald. Una din metodele savuroase prin care ne putem racori si in acelasi timp si bucura de aromele placute ale unor ceaiuri delicioase, sunt ceaiurile Ice Tea, care pot fi preparate foarte usor in varianta rece.

Arta Ceaiului ne prezinta colectia Ice Tea, formata din ceaiuri 100% naturale, care contin doar bucati de fructe si frunze de ceai, nu ingrasa, putand fi preparate si fara zahar, sau sa fie folosite alternative la zahar precum mierea sau alti indulcitori naturali.

Pe timpul anotimpului cald, atunci cand organismul uman pierde rapid lichide si minerale, acestea trebuie inlocuite consumand ceaiuri reci, o alternativa mult mai sanatoasa decat clasicele bauturi carbogazoase pe care multi dintre noi obsinuim sa le consumam.




In functie de preferintele individuale, puteti alege dintr-o gama variata de arome, atat de fructe autohtone (mere, pere, capsuni, fructe de padure, etc), cat si exotice (ananas, portocale rosii, mango, papaya, banane).

Personal, prefer ceaiul verde, o bautura naturala si sanatoasa plina de antioxidanti care poate fi consumata tot timpul anului.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii