sâmbătă, 14 mai 2016


Pentru multi dintre noi, obiectele prin care ne marturism dragostea persoanelor iubite inceteaza sa mai fie simple obiecte, ele fiind insufletite si pline de sentimente, adevarate dovezi materiale a iubirii ce o purtam fata de jumatatile noastre.

Asa cum nimeni nu poate uita niciodata primul legamant de dragoste, tot la fel nu poate uita nici obiectul folosit pentru a consfinti acest legamant, fie ca este un inel, o bratara, un lantisor sau o altfel de bijuterie. Aceste bijuterii ajung sa starneasca nostalgii si trairi nebanuite sufletului uman, chiar si peste ani buni, indiferent de varsta privitorului.

Cum ne alegem insa bijuteriile? Se spune ca nu poti da gres niciodata cu bijuteriile personalizate. Atunci cand suntem indragostiti, tindem sa ne legam numele de cel al persoanei iubite, am dori daca ar fi posibil sa-l scriem peste tot, pe ziduri, pe copaci, pe nisip, pe cer, pe valurile marii... Chiar daca este irational, in momentele culminante indragostitii vor sa-si vada numele scrise alaturate, scrijelite in inimile lor, sa-si strige dragostea in public, fara inhibitii, fara griji asupra consecintelor...


Piata bijuteriilor personalizate din Romania inca n-a ajuns la nivelul celor din occident, insa se gasesc si la noi oferte de bijuterii personalizate chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre clienti. Lovebird atrage atentia cu o oferta interesanta de bijuterii personalizate, o gama larga de bratari pe snur sau cu lant de aur sau argint, oferind gravarea gratuita a initialelor sau numelor pe medalioane, in functie de dimensiunea acestora:

"In functie de dimensiunea medalioanelor se pot grava gratuit initialele sau numele dorite de voi in masura in care spatiul ne permite acest lucru.", spun cei de la lovebird.ro pe pagina lor



-

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii