sâmbătă, 13 decembrie 2014


Acum 25 de ani pe 14 Decembrie 1989, la Iași, erau arestați, aruncați în beciurile Securității și maltratați primii contestatari ai regimului comunist, reprezentat atunci de Nicolae Ceaușescu! Pe 16 Decembrie a început Revoluția Română, la Timișoara și au apărut primii morți și răniți!

S-a strigat atunci pentru oară ”Jos comunismul!” și ”Azi în Timișoara/ Mâine-n toată țara!”. Flacăra Revoluției Române, aprinsă la Timișoara a cuprins, ca o vâlvătaie, mai întâi marile orașe ale României, Cluj, Brașov, Sibiu și București și mai apoi întreaga țară! Din păcate Revoluția Română, cea mai sângeroasă schimbare de regim comunist, din Europa de Est, care a avut peste 1000 de morți, în condiții neelucidate, până astăzi, a fost confiscată în scop personal și deturnată de la obiectivele ei anticomuniste de către un grup de activiști comuniști, din eșaloanele doi și trei, ale fostului Partid Comunist, în frunte cu Ion Iliescu!

Deși în martie 1990 a apărut Proclamația de la Timișoara, document programatic al Revoluției Române, care prin punctul opt cerea îndepărtarea de la putere a foștilor activiști PCR și securiști, deși acest lucru a fost cerut de sute de mii de contestatari anticomuniști, în Piața Universității, neocomuniștii instalați la putere, cu sprijinul organelor de represiune și a unui puternic aparat de manipulare și propagandă și-au perpetuat puterea prin Iliescu, Năstase sau Ponta până în ziua de astăzi! Între 2 și 16 noiembrie 2014, în România, s-a produs un miracol și anume românii au desăvârșit Revoluția Română, prin Revoluția votului!

Milioane de români, în majoritate tineri educați, s-au solidarizat, în stradă și la urne cu compatrioții noștri, din diaspora, cărora Guvernul neocomunist, incompetent și corupt al lui Victor Viorel Ponta le blocase dreptul la vot prin manevre administrative mizerabile, pe 2 noiembrie. La București, la Cluj, la Timișara, la Iași și în alte mari orașe s-a strigat: ”Diaspora și cu noi/ Toți prezenți în turul doi!”, ”Hai cu toți în turul doi/ Să ne luăm țara înapoi!” dar și ”Jos comunismul!” și ”Victor Ponta, nu fi trist/ Noi nu vrem un comunist!”. Dacă vrei ca acum , după 25 de ani, ultimele rămășițe ale comunismului să fie îndepărtate, din orașul, județul și din țara ta, tău vino alături de noi pe 14 Decembrie, la orele 14:00, pentru: • Comemomorarea martirilor Revoluției Române • Asigurarea dreptului de vot a românilor din diaspora prin modificarea legislației electorale. SĂ NE LUĂM ÎNAPOI ORAȘUL, JUDEȚUL ȘI ȚARA, OCUPATE DE ”ARMATA ROȘIE” ! sursa :  Traian Rânja
Nota noastra: Felicitam initiativa si suntem de acord cu cele spuse legate confiscarea revolutiei de catre fostii comunisti dar nu intelegem de ce aici nu sunt incluse si alte personaje odioase ale comunismului care in mod normal nu ar trebui sa mai aiba ce cauta in viata politica romaneasca: Petre Roman, Traian Basescu, Monica Macovei, Ilie Sarbu,  copiii sau nepotii tortionarilor comunisti sau cominternisti ( Andreea Vass, Bogdan Olteanu), , Teodor Baconschi  si .... multi altii.

  O  sanitarizare totala a mediului politic romanesc de  jigodiile neocomuniste, iar  pe  multe dintre ele le-am enumerat mai sus, ar face ca intr-adevar in Romania sa se vada o schimbare macar acum dupa 25 de ani! In Romania sunt prea multe jigodii si prea putini oameni politici adevarati! La 25 de ani de la revolutia confiscata din 1989 spunem si noi inca o data : JOS COMUNISMUL! 

  PS: "Jana nu e moarta, Jana se transforma!" iar comunistii nu au disparut ci doar s-au reorganizat! Acum isi spun "de stanga" si "de dreapta". Aia hoti, astia hoti ... mama lor la toti .... de mafioti!  

 Surse:

 [1] facebook.com/pages/Traian-Rânja/1456915394531838  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii