vineri, 12 decembrie 2014


In ultima vreme, descinderile, perchezitiile si retinerile facute de DNA si DIICOT s-au inmultit atat de tare incat este nevoie de un ajutor specializat suplimentar.

 In scopul depistarii si prinderii infractorilor porci, care s-au inmultit fara control, asa cum si dumneavoastra constatati din descinderile, perchezitiile si retinerile operate de DNA si DIICOT in ultima perioada, politia romana si jandarmeria vor primi in dotare porci politisti detectori de urma.

 Porcii au fost initial folositi pentru a detecta trufele de padure dar acum s-a incheiat sezonul asa ca trebuie reprofilati pentru a nu-si pierde talentul care trebuie antrenat permanent. Antrenamentele porcilor vor avea loc la Centrul de Instruire si Perfectionare care se va deschide in Palatul Videanu de la Snagov.

 Porcilor li se da sa miroasa mormanele de bani confiscate de la Mircea Basescu si apoi sunt lasati sa ia urma. Nu se stie inca din ce motive, dar toti porcii novici, incepatori, ajung in timpul antrenamentelor ca prin minune la Palatul Cotroceni!?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii