joi, 11 decembrie 2014


Marina Radvan este un personaj excentric in peisajul politic din Republica Moldova. Cu ceva timp in urma ea devenea "celebra" pentru mai multe poze indecente insotite de un text scris in limba rusa chiar pe propriul sau trup :" Ma f...t pentru mancare!". Iata cam ce fel de personaje strange in jurul sau Igor Dodon.

Paradoxal, aceasta duduie "flamanda", a fost trecuta pe listele partidului lui Dodon pentru recentele incheiate alegeri parlamentare din Republica Moldova si a devenit de curand deputat in Parlamentul Republicii Moldova. Astazi si-a deschis si cont pe Facebook (Marina Radvan) si inca de la primele sale postari a inceput si cu propaganda imbecila, specifica "dodonistilor".


 Pentru a atrage in continuare electorat nou de partea partidelor proruse, Marina Radvan promite cetatenilor Republicii Moldova gaz rusesc (de la Gazprom) mai ieftin.
"Mai bine cu Rusia Puternica sa platim 200 dolari pentru gaz, decit in Europa si sa facem focul cu tizic si pae.", a scris Marina Radvan, intr-o postare pe contul ei de Facebook.

Dupa cum puteti observa, Marina Radvan nu cunoaste bine nici macar limba de stat a Republicii Moldova, indiferent de cum ar vrea ea s-o numeasca. Va veti intreba cum a putut un asemenea specimen sa ajunga deputat in Parlamentul Republicii Moldova.


Ei bine, e posibil ca cetatenii moldoveni sa fi auzit de celebra Ciociolina a italienilor care a fost si ea aleasa europarlamentar si s-au gandit ca nu ar fi rau sa experimenteze si ei un asemenea exercitiu democratic. Daca v-ati gandit ca situatia e rea in politica romaneasca, ei bine ar trebui sa faceti o reevaluare; in Republica Moldova se poate spune ca zona politica sufera de schizofrenie curata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii