luni, 22 decembrie 2014


Controversatul miliardar George Soros, evreu nascut in Ungaria, are sanse destul de mari pentru a deveni noul presedinte al Bancii Nationale din Ucraina, anunta cei de la Rador.

 Conform portalului de stiri Mignews, citati si de cei de la Rador, printre posibilii candidati este si Dominic Strauss-Kahn, fostul presedinte al Fondului Monetar International. Aceasta numire s-ar produce la doar doua saptamani de cand s-a iscat o bataie in parlamentul ucrainean din cauza ca trei straini au fost numiti in noul guvern.

  George Soros este nimeni altul decat papusarul din spatele revolutiilor "colorate" din mai multe tari ale lumii, inclusiv in spatele celor din Romania si cea de curand din Ucraina.

 La momentul inceperii revolutiei din Ucraina, numita si Euromaidan, Glasul Moldovei dezvaluia atunci implicarea si finantarea evenimentelor de catre George Soros, evenimente care s-au sfarsit cu numeroase victime si care au dus intr-un final la deschiderea unui teatru de razboi intre Ucraina si Federatia Rusa.

 Cititi si : George Soros, omul din spatele haosului din Ucraina

  Sursa:

 [1] activenews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii