luni, 15 decembrie 2014


Ion Iliescu a fost audiat, in foarte mare secret la Parchetul Militar. Parerea multora dintre cei care au participat la evenimenntele din decembrie 1989 este ca o parte din armata a tras in manifestanti, asta inainte de a fugi dictatorul cu elicopterul, iar dupa au continuat sa traga la indemnul lui Iliescu.

Cu alte cuvinte se considera ca a fost un ordin politic de care Iliescu si cei care au format atat de multul controversat FSN (Frontul Salvarii Nationale) se fac vinovati. Faptul ca nu s-a facut de doua decenii si jumatate lumina asupra evenimentelor din decembrie 1989 continua sa fie o pata pe obrazul justitiei din Romania.

Cel putin dupa moartea sotilor Ceausescu nu trebuiau sub nici un chip sa mai existe morti.Ori a fost vorba in total de peste o mie de oameni morti in evenimentele din decembrie 1989, multe dintre victime fiind facute dupa moartea sotilor Ceausescu.

 Este o rusine pentru toate institutiile statului roman ca dosarul asa zisei revolutii din 1989 nu a fost inca elucidat. Si inca o mare problema in Romania este secretomania din jurul acestor anchete "sensibile" legate de subiectul "revolutiei". Intr-o tara normala, procesele ar fi trebuit sa fie publice si chiar televizate in direct.

Nu se poate spune ca Romania este cu adevarat o democratie pana ce criminalii care s-au umplut pe maini de sange nevinovat nu vor plati pentru asta! Deci, pana la urma, cum ramane domnule Ponta, te lepezi de Satana?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii