miercuri, 26 noiembrie 2014

Autoritatile din Republica Moldova au reusit sa opreasca un nou “Maidan sangeros” de tipul celui regizat la Odesa. A fost confiscat un intreg arsenal de arme, cocktail molotov-uri, bani rusesti si explozibil. Operatiunile Speciale din cadrul Inspectoratului National de Investigatii si cei ai Procuraturii Generale au descins in mai multe locatii ale organizatiei extremiste “Antifa” si au descoperit un intreg arsenal cu care se pregateau scenarii de destabilizare a situatiei din Republica Moldova dupa alegerile parlamentare din 30 noiembrie.
Printre cei retinuti este si Mihail Amberg, un personaj foarte controversat, cu dubla cetatenie, moldoveneasca si israeliana. El a mai fost prins si in trecut facand trafic de arme cumparate de pe piata neagra pe care le introduce in “legalitate” printr-o dubioasa hotarare de guvern, prezentand armele procurate pe cai lilicite de pe piata neagra ca si cum ar fi fost gasite abandonate!??!
Daca evenimentele recente din Ucraina de la Odesa au socat prin violenta si folosirea cocktailurilor molotov pentru a incendia si a ucide oamenii blocati intr-o cladire administrativa, ei bine acestea aveau ocazia acum sa se repete si la Chisinau daca autoritatile din Republica Moldova nu ar fi intervenit prompt.
Nu este prima data cand gruparea extremista Antifa si acest  bolsevic sionist ,Mihail Amberg, un gangster la nivel local, traficant de arme pe piata neagra, incearca sa destabilizeze situatia in Republica Moldova. In luna iunie a acestui an cei de la Revista22.ro scriau si ei despre razboiul pregatit de catre Antifa si Tkaciuc: Tkaciuc se pregateste de razboi.
Surse:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii