joi, 27 noiembrie 2014


Pentru cei care urmaresc  emisiunea Starea Natiei de pe TVR 1 faptul ca exista pe lume si oameni de tipul celor gasiti de catre Razvan Anghelescu deja nu mai reprezinta o prea mare surpriza. Ei, anume acel tip de oameni il cauta si propaganda rusa din Republica Moldova. Aparatul de propaganda rusesc este atat de penibil incat imaginea facuta nu poate dovedi decat ca prostia depaseste deja o noua limita si trebui chemati cei de la cartea recordurilor.
Nici macar nu mai conteaza faptul ca nu se respecta nici macar un dram realitatea istorica sau ca s-au fortat si s-au scremut din rasputeri, din strafundurile meandrului, sa scoata din context si sa faca un colaj  din filme istorice romanesti numai ca sa creeze un soi de istorie alternativa in care Rusia nu a invadat niciodata Basarabia iar distrugerile si masacrele comise de neprihanita armata rosie nu au existat decat in povestile de seara ale Ludmilei.
Pentru cei care nu-si explica cum functioneaza propaganda rusa din Republica Moldova poate ca acest material video le va da cateva explicatii, dar nu neaparat si unele logice. In mod normal o asemenea mizerie de propaganda ruseasca de spalat creierii nu poate fi eficienta decat in cazul retardatilor sau credulilor. Dar atat cat lumea nu va duce lipsa de retardati si de creduli, pana si o asemenea mizerie de propaganda va fi eficienta.
De aceea este important ca sistemul de invatamant sa fie unul de calitate, gratuit si obligatoriu!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii