duminică, 29 iunie 2014



Ca sa vedeti pana unde poate merge obiceiul de a fura al mafiotilor stransi pe langa "nasul" mafiot care sta ilegitim pe scaunul prezidential al Romaniei trebuie sa vedeti ca pana si noul partid avorton, avortat sau ma rog ... nascut prematur al celui care o face pe-a presedintele Romaniei in ultimul timp, este de fapt un plagiat dupa partidul Miscarea populara antimafia din Republica Moldova.

Avand nevoie de voturile celor din diaspora si voturile celor din Republica Moldova, mafiotul de Basescu a tinut tot timpul un ochi, probabil nu pe ala chior, atintit catre miscarile de pe scena politica din Republica Moldova. Probabil astfel a aflat si de Miscarea Populara Antimafia, o grupare politica ce se bucura de o anumita notorietate si sustinere in Moldova, fiind de asemenea o grupare ce sustine apropierea de Uniunea Europeana si de valorile democratice si europene.

Probabil ca pana si ideea luptei impotriva coruptiei si a "mafiei" Basescu a plagiat-o tot de aici, numai ca este o ironie de un grotesc si de un penibil greu de imaginat ca un mafiot ca Traian Basescu care se intrece la numarul de dosare penale cu cei mai mari capi interlopi din Romania sa se erijeze intr-un luptator anticoruptie.

Pana si logo-ul acela penibil cu marul stilizat al PMP-ului este luat "in fuga" de pe un site de duzina care vinde logo-uri ieftine pentru cativa dolari. Astfel PMP sau partidul miscarea populara nu este altceva decat un plagiat, un partid "nascut" in graba, sau avortat, depinde ce varianta preferati, care a fost facut la repezeala pentru ca Traian Basescu sa-i satisfaca capriciul Elenei Udrea de a fi presedintele unui partid si de a fi desemnata drept candidat la presedentia Romaniei.

Totusi cata ironie poate fi in plagierea numelui unui partid tocmai de cei care il acuzau pe primul "sinistru" Ponta de plagiat atunci cand si-a dat doctoratul. Deja au inceput sa paraseasca unii sobolani de la PMP corabia, simtind probabil ca toata sandramaua se scufunda. Speram ca partidul acesta plagiat si "avortat" sa fie ingropat repede si sa nu mai auzim de el sau de basistii mafioti si trogloditi care i-au tinut trena.

Traian Basescu a creat un sistem mafiot si un intreg lant mafiot de institutii ale statului. In jurul sau si al "basistilor" sai fanatici si mafioti s-au creat filiere de evaziune fiscala, de crima organizata, de decizii in justitie date la comanda, de retrocedari ilegale si de multe alte abuzuri si de ilegalitati. 

Astfel cei care au avut protectia mafiotului Traian Basescu si-au permis aproape orice, fals in acte, furturi grosolane, au facut diverse ilegalitati pentru care au stiut ca nu vor plati niciodata. Traian Basescu nu este altceva decat nasul mafiot din filmele celebre cu mafioti. Sub "protectia" sa s-au intamplat toate nenorocirile si toate bandele de mafioti si de interlopi au prosperat, inclusiv cele din "opozitie".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii