luni, 2 iunie 2014


Baconschi este perceput de romani ca omul care infaptuit minunea de la Paris, atunci cand s-au votat zeci de mii de voturi pe secunda in anul 2009 la alegerile prezidentiale.


Iata ca mai nou jurnalistul George Roncea il acuza pe Baconschi de tradarea Basarabiei pe baza documentelor Stratfor dezvaluite de Anonymous si Wikileaks. Intr-o postare pe facebook Baconschi este acuzat de catre Roncea ca ar fi tradat interesele Romaniei si ale Basarabiei facand jocurile celor doua mari puteri, Rusia si Germania intre care ar fi existat o intelegere privind sfera de influenta asupra Basarabiei.


Fostul ministru al M.A.E. Baconschi Anatol Teodor, este perceput ca omul care l-a facut in 2009 pe Basescu presedinte, deci este unul dintre oamenii de incredere ai presedintelui Romaniei. In privinta Basarabiei presedintele s-a aratat de mai multe ori in favoarea reunirii acesteia cu Romania. Insa omul sau se pare ca este de alta parere. Intrebarea este daca poate actiona Baconschi fara aprobare in probleme atat de importante cum sunt cele legate de politica externa.

Din analiza STRATFOR, care este una dintre cele mai bine documentate agentii private de informatii si analize geopolitice si geostrategice din lume reiese ca Baconschi a dus o politica de abandonare a Republicii Moldova si de favorizare a instalarii unei guvernari pro-ruse in Basarabia.Organizatia STRATFOR este fondata si dirijata din fosti agenti din serviciile de informatii americane si britanice, fiind considerata o interfata a CIA.

Din alte emailuri interne ale STRATFOR dezvaluite de Wikileaks reiese ca pana si in randul politicienilor in Republica Moldova exista tradatori infiltrati atat in partidele aflate la putere cat si in cele din opozitie care urmeaza a fi activati in orice moment.

De altfel in acest moment in Republica Moldova se pare ca unii dintre acestia din tabere diferite s-ar fi activat deja existand diferite acuzatii de tradare atat a formatiunilor politice din care fac parte si a ideologiilor acestora cat si de tradare de tara. Daca urmarim atent presa din Republica Moldova aceste activari sunt evidente :

1) Toti tradatorii sa faca la fel ca Tkaciuc

2) Vitelul bland suge la doua vaci

3) Tkaciuc a lucrat din interior impotriva PCRM. A creat diversiuni

Romania nu face exceptie avand si ea tradatorii ei in ceea ce priveste Basarabia ; atat Baconschi, omul lui Basescu cat si Klaus Johannis omul lui Crin Antonescu cat si intreg PSD-ul in frunte cu Ponta si Iliescu sunt tradatorii intereselor Romaniei si Basarabiei.

Nu putem decat incheia prin a-i da dreptate lui Voronin si sa afirmam si noi ca cei ce canta melodia "maldavenismului" sunt cu adevarat niste tradatori. Ii putem cataloga in aceeasi categorie cu Iliescu, Ponta, Baconschi si mai nou Klaus Johannis care ne recomanda s-o lasam mai usor cu unirea.

Gurile rele zic ca de fapt pana si Klaus Johannis ar fi tot omul lui Basescu. Doar viitoarele alegeri ne vor clarifica si acest lucru. Oare politicienii romani isi amintesc de fratii de peste Prut si vorbesc despre unire doar cand au nevoie de voturi, doar in campanie electorala?

Surse:

http://www.ziaristionline.ro/2012/03/06/george-roncea-il-acuza-pe-baconschi-de-tradarea-basarabiei-pe-baza-documentelor-stratfor-dezvaluite-de-anonymus-si-wikileaks/




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii