duminică, 22 iunie 2014



Andrei Plesu este tipul de om care vrea sa treaca drept un intelectual respectabil dar care nu a ezitat sa se vanda indiferent cui crede el ca are sanse sa ajunga sa detina puterea politica.

Daca e sa ne gandim ca un om trebuie sa mai si traiasca i-am putea scuza pe undeva propaganda gretoasa care a facut-o tuturor regimurilor politice incepand cu cel al lui Ceausescu.

Mai nou,  " 'telectualul" lui Base' a inceput sa arunce cu noroi in Elena Udrea referindu-se la nivelul intelectual si la vulgaritatea ei. Oricat as detesta-o pe pitipoanca de Udrea pe acest individ il detest si mai mult.

Pai bine domle' da' nu erai tu pupincuristul sef al lui Basescu si a lui Udrea? Acum ce-ai patit asa deodata, parasesti primul corabia ca sobolanii si in acleasi timp arunci si cu rahat? Halal caracter, halal om!

Plesu este in primul rand este un OM foarte mic! Nu mai intereseaza de mult pe nimeni cat creier are sau ce are in creier, fituicile pe care le umple el zilnic si le numeste editoriale nu sunt altceva decat hartie igienica cu care sa se stearga la gura.

Ce ai Plesule, ai ramas cu par pe limba?

Sursa:

1) http://www.stiripesurse.ro/andrei-plesu-da-o-palma-usturatoare-partidului-elenei-udrea/

1 comentarii:

  1. ...plesu este un excellent al minuirii cuvintelor; fara indoiala...el NU crede in crestinism si in Dumnezeu...are insa o asemanare covirsitoare cu Ilici KGB, cel mai mare dusman al romanilor de la Bicilis - tradatorul lui Decebal - incoace! anume ca, ca si Ilici KGB este rezultatul genetic al unui "roman" plamadit dintr-o tiganca si un khazar ("evreu")!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii