marți, 11 martie 2014


Victorel Khazarel Tonta ( khazar autohton care raspunde spre mirarea multora si la numele de Naumovici ) s-a intalnit astazi cu Soros , un khazar maghiar nascut chiar la Budapesta , un cameleon al speculatiilor bursiere si economice , un vampir economic cu sange rece , parte beligeranta a razboiului economic dus in lupta pentru globalizare , un om care sta in spatele finantarii multora dintre asa zisele “revolutii” numite in tot felul de culori.

Momentul ales este cat se poate de suspect : chiar acum dupa intamplarea recenta a miscarii extremiste si iredentiste de la Targu Mures. Soros este suspectat ca ar fi implicat in finantarea unor ONG-uri din Ucraina care au participat activ in actiunile recente de pe Euromaidan.Coincidentele de genul asta trebuie privite cu foarte mare atentie de catre romani si de catre serviciile din Romania pentru ca niciodata nu iese fum fara foc.

Ponta a  tinut sa afirme ca nu s-a discutat despre RMGC si Rosia Montana.Oficial, Soros ar fi venit in Romania pentru a discuta despre “problemele de integrare a romilor” in calitate de presedinte al Fundatiei pentru o Societate Deschisa ( Open Society Fundation ).  Retineti acest termen : Societate Deschisa !

Piatra de temelie a filozofiei lui Soros o reprezinta conceptele lui Karl Popper pentru o “societate deschisa”. Pentru Popper adevaratele bestii negre ale istoriei si societatii erau idealistii care doreau o viata care sa merite traita de toata lumea nu doar de catre elitele oculte. Pentru asta considera justificat inclusiv manipularea si falsificarea realitatii pentru a nu limita dezvoltarea unei societati deschise , liberalizate i-am spune in termeni moderni unde sa existe dupa cum spunea Petre Roman imediat dupa '90  bogati-bogati ( in argou a se intelege un fel de baieti-de-baieti putrezi de bogati prin furaciune, coruptie si tot felul de alte mijloace ilicite si ilegale) si saraci-saraci. 

Ideologia pietei libere (societate deschisa ), se pare , a fost doar o acoperire in spatele careia averi uriase  au fost stranse de o noua clasa avara , de intriganti financiari care orchestrau  scheme Ponzi : Caritas , FNI , Bancorex , Dacia Felix , pseudoprivatizari frauduloase cu scop clar de falimentare.

Acesta este motivul pentru care mafia khazara a facut tot posibilul sa puna mana pe trusturi de presa , televiziuni , ziare si alte mijloace de informare cu scopul de a crea o realitate care sa serveasca scopurilor lor si sa cenzureze orice miscare care le-ar afecta interesele.Realitatea cruda este ca acum khazarii s-au infiltrat in multe structuri ale statului si detin puterea de decizie in multe domenii.

Pentru atingerea scopurilor dorite acesti adepti ai societatii deschise sunt capabili de multe lucruri ingrozitoare. Soros si cei ca ei sunt cangrena economiei si societatii moderne , bestii cu infatisare umana care se hranesc din moarte si suferinta , facand profituri uriase in urma razboaielor de cele mai multe ori provocate chiar de oculta mondiala sau in urma crizelor economice create artificial la nivel global. Consider vizita lui Soros in Romania si oriunde s-ar duce acest speculant al crizelor popoarelor lumii de rau augur.


1 comentarii:

  1. Autorul acestui bun si instructiv articol are motive foarte intemeiate de-a considera de rau augur aceasta vizita-intalnire.
    La putin timp dupa ce-a falimentat banca Angliei, Soros a declarat (mai mult sau mai putin oficial) : "O societate care accepta in sanul ei oameni ca mine este o societate in care ceva merge prost"...

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii