miercuri, 12 martie 2014


Multa lume il uraste pe Iliescu pentru impunerea parsiva si fortata a termenului de rrom in limba romana asa cum nu s-a mai facut in nici o alta tara. Din biografia lui Iliescu aflam ca acesta are atat descendenta tiganeasca cat si khazara ca si khazarul Soros ( care si-a schimbat numele din Tivadar , nume intalnit si la tiganii din zona vestica a Romaniei). Iliescu este ruda nici mai mult nici mai putin decat cu familia regala Cioaba.



Soros este unul dintre artizanii importanti care au finantat schimbarea numelui de tigan in rrom. A facut-o nu din bunatate sufleteasca sau din cine stie ce motive umanitare ci cu scopul confuziei pana la identitate intre romani si rromi.

Soros a infiintat o fundatie numita Fundatia pentru o Societate Deschisa ( Open Society Fundation ) unde in calitate de presedinte al ei s-ar ocupa de problemele de integrare ale rromilor din Romania.Despre ce intelege Soros prin Societate Deschisa am scris intr-o postare precedenta. Sub acoperirea de filantrop Soros face jocurile ascunse ale ocultei mondiale. Sa fim seriosi : un rechin al economiei care nu ezita sa se imbogateasca din suferinta altora face acte de caritate  ?

Intrebarea este : daca Soros s-a nascut in Ungaria la Budapesta de ce nu se ocupa de integrarea tiganilor din Ungaria ? Tiganii unguri nu merita integrati ? De ce nu a luptat ca tiganilor din Ungaria sa li se spuna rromi pana la confuzia cu romanii ? Cum ar fi ca la recensamantul din Ungaria tiganii sa se declare rromi /romani ?

Soros s-a folosit de pretextul revendicarii unei miscari de emancipare a tiganilor de la inceputul anilor ’30  ( desfiintata de comunsti , de care bineinteles Iliescu avea cunostinta ) cand tiganii au inceput sa se faca simtiti atat in presa vremii prin ziarul  “Glasul romilor” din 1934 cat si in politica , mobilizarea comunitatii tiganilor la vot fiind si atunci ca si acum importanta pentru politicienii in cautare de voturi.

Problema nu este neaparat  cea a denumirii de rrom in sine cat parsivenia care s-a dorit de la bun inceput de catre oculta mondiala : confuzia pana la identitate intre romani si rromi / tigani. Atat romanii cat si tiganii din Romania care au plecat in strainatate au constatat ca nu doar tiganii romani se dau drept cetateni romani ci si tigani din alte tari din estul Europei : tigani bulgari ,tigani sarbi.

Astfel ca atunci cand au fost expatriati in Romania pe Aeroportul Otopeni au sosit ca repatriati atat tiganii nostri cat si tigani bulgari si tigani sarbi. Unii dintre acesti tigani bulgari si sarbi chiar au primit bani sa se stabileasca in Romania. Exista o asemenea strategie alimentata cu bani de la Banca Mondiala de incurajare a stabilirii tiganilor in Romania.

In toata Europa denumirea traditionala de tigan asa cum suna specific in fiecare limba a fost pastrata in formele sale lingvistice locale numai in Romania denumirea de rrom a fost obligatorie in actele oficiale , iar cei ce nu o folosesc sa primeasca imediat amenda de la Consiliul National Impotriva Discriminarii.

In planurile ocultei mondiale s-a vorbit mult timp de relocarea tiganilor din toata Europa undeva in estul Europei.S-a vorbit chiar de o colonizare a regiunii reprezentata acum de Oltenia cu toti tiganii din celelalte tari. Problema este ca tiganii nu au toti aceeasi limba , cultura , obiceiuri si chiar prin natura lor libertina si nestatornica sunt greu de “inghesuit” intr-o noua Palestina pe care oculta khazara mondiala ar vrea sa se numeasca Oltenia .

Planul ocultei mondiale al carei personaj aflat la varful ei il reprezinta Soros este acela de a induce o confuzie voita intre termenul de roman si rrom cu scopul precis de discreditare al Romaniei prin prezentarea tarii noastre ca tara de origine a infractorilor rromi care invadeaza toate tarile Europei .

Cardasia khazarului maghiar Soros Tivadar cu a khazarului roman Ponta Naumovici trebuie sa dea de gandit tuturor romanilor !


4 comentarii:

  1. Pai poate ar fi mai bine sa-i duca pe unii tigani in Har-Cov ca apoi sa-i maghiarizeze UDMR-ul...ma gindesc si eu! De ce Oltenia?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai daca un ziar din 1934 se numea Glasul romilor, e clar ca asa isi spuneau ei inainte de Soros.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei puteu sa-si spuna si strumfi dar asta nu inseamna ca un intreg popor sa le spuna asa cum vor ei , stramosii nostri erau numiti daci , geti , vlahi , etc dar ei insasi aveau alte nume cu care se denumeau , inseamna ca nu ati inteles esentialul problemei

      Ștergere
  3. In limba loe indifferent ca sunt tigani din Italia , Romania ,Bulgaria ,Anglia sau Spania....cand se intalnesc se intreaba ; san rom ? adica esti rom ? , tigan... exista cuvantul in limba romani///nu sant de vina ca noi de la Scoala Ardeleana incoace ne numim Romania....era correct sa ramanem Dacia sau Valahia...

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii