luni, 10 martie 2014


 http://www.petitieonline.com/cerem_desfiintarea_udmr_pentru_subminarea_puterii_de_stat

Pentru implicarea sa in mineriadele din Romania Miron Cozma a fost arestat si condamnat la 18 ani de inchisoare pentru acuzatia de subminare a puterii de stat ! 

Cerem desfiintarea UDMR si condamnarea membrilor sai extremisti pentru subminarea puterii de stat ! Prin declaratiile sale prin care ataca constitutia Romaniei care prevede statul unitar si indivizibil Kelemen Hunor este tradator de tara si nu are ce cauta la guvernare !

Ori ceea ce s-a intamplat astazi la Targu Mures inseamna subminarea puterii de stat. Din aceasta cauza cerem desfiintarea UDMR care se afla in ilegalitate nefiind un partid inregistrat ci o grupare etnica un soi de struto-camila ca un ONG de exemplu a carui membri fac declaratii sovine si incita la extremism !

UDMR trebuie sa dispara de la guvernare si sa plateasca ca si Miron Cozma pentru subminarea puterii de stat si ofense aduse Romaniei si romanilor !

Mai mult decat atat pe langa CNCD este imperativa infiintarea unei organizatii anti miscari extremiste si iredentiste in Romania ! Daca nu se face asta Ponta si Basescu sunt vinovati de inalta tradare !

Vadim si Funar nu sunt buni ca sunt extremisti si xenofobi dar extremistii de la UDMR sunt buni domnule Ponta ? Tradator de neam si tara ! Pentru Ponta este acceptabil ca batranii si copiii sa fie batuti la Pungesti dar sovinii sa-si fluture sabiile in aer la Targu Mures si sa arunce cu petarde in jandarmi au voie?

Cerem de asemenea ca toti cei care au participat la aceasta manifestare sovina si ocupa locuri in administratie sa fie demisi si sa nu mai ocupe niciodata in viata lor functii in administratia din Romania !

Semnati petitia pentru desfiintarea UDMR formatiune extremista si iredentista : http://www.petitieonline.com/cerem_desfiintarea_udmr_pentru_subminarea_puterii_de_stat

http://www.ziare.com/petre-roman/stiri-petre-roman/condamnarile-lui-miron-cozma-cronologie-186735

3 comentarii:

  1. De ce a fost desfiintata pagina petitiei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cenzura probabil , banuim un atac electronic asupra paginii din partea cui are interesul

      Ștergere
    2. Pagina a fost atacata acesta este link-ul : http://www.petitieonline.com/cerem_desfiintarea_udmr_pentru_subminarea_puterii_de_stat

      Ștergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii